Att spela på ATG:S V75, Trav har varit ett populärt pengaspel under många år tionden. Och att just kunna kamma hem V75 jackpotten, är väldigt frestande för många inbitna travspelare. Och för att vinna den måste få in 7 rätt, vilket inte är lättaste. Men det går, det finns spelare på trav som lever på sitt spelande.

v75-trav-jackpott

Trav sport populärt i Sverige

Travsport har alltid varit mycket populärt i Sverige och det är mer eller mindre en tradition att spela på trav som V75, Dagens Dubbel eller till exempel på spelet Vinnare & Plats. V75 körs på Lördagar medans Dagens Dubbel och Vinnare & Plats körs varje veckodag.

Jackpot på V75

Varje vecka spelas det på travet (för det mesta på Lördag), V75, och om de allra flesta favoriterna vinner, brukar vinstpengarna gå vidare till nästa spelomgång. Då uteblir vinsterna på 5 respektive 6 rätt, vinsten på 7 rätt blir då ytterst liten. Vinstpengarna för omgången går då vidare till en så kallad V75 jackpot. Detta kan upprepas ett antal gånger tills någon lycklig trav spelare vinner hela eller får dela jackpoten med andra vinnare som har spelat på V75.

Spela via ATG, annat spelombud eller direkt på travbanan

Vill du spela på travet, är det lättast att spela direkt via ATG. ATG hittar du på bensin mackar, mat affärer, tobaksaffärer med flera. För det mesta finner du ATG i centrala delar av Sveriges största städer. ATG finns också ute på landet, då via mindre lokala spelombud.

Är du intresserad av trav, galopp och vill spela på annat än just V75, Dagens Dubbel, Vinnare & Plats. Då finns det liknande trav, galopp spel på Unibet och Bet365. Här finner du en hel del om hästsport.